feb 08 2010

Napi világhír – 2010.02.08.

Ez annyira vicces, hogy kénytelen vagyok kitenni, még úgy is, hogy közben nyálazom a többi hírt. (Odabent egy kicsit több van belőle, de még nem sokkal.)

UPDATE: Odabenn a többi hír is. Mindenki olajat keres, akinek nincs több, az meg szén-dioxiddal kereskedne. Megy a BAU ezerrel. De előbb egy kis móka.

No Job Growth for Small Business Spurs Recovery Doubt

Small businesses are becoming the Achilles heel of the recovery by limiting growth and job creation. “Will you have a sustainable recovery a few years down the road without getting some small-business spending? No,” Cary Leahey, senior managing director at Decision Economics Inc. in New York and a former White House economist, said in an interview. “Wall Street gets it.”

 

A 'Wall Street gets it' kifejezésnek rengeteg értelmezési lehetősége van, ebből kettőt kiemelek: (1) 'Wall Street gets it' = A tőzsde érti ezt, tisztában van mindezzel, felfogja. (2) 'Wall Street gets it' = A vólsztrítiek kapják meg (azt, ami miatt nincs fentartható fejlődés) Most komolyan: szerintetek melyikre gondoltak? Emlékeztek erre a képre?

 


süti beállítások módosítása